Кандидатите за нас

Центар за стручна обука

Горан Марически, кандидат

Обуката беше организирана на многу професионално ниво и јас сметам дека вакви проекти се иднината на младите во нашата земја. Кога пристигнавме во Германија бевме пречекани од соработник на германската фирма, кој е исто така со македонско потекло. Тој ни помогна околу отворањето на нашите сметки во германска банка и не однесе во куќата кај што сме сместени. Куќата е реновирана и целосно опремена со нов мебел и апарати за домаќинство. Спиеме по двајца во соба и имаме 3 купатила и 2 кујни во куќата. Започнав со работа и многу сум задоволен од се. Многу им благодарам на ЦСО и сите учесници во овој проект.

Центар за стручна обука
Александар Шопоски, кандидат

Многу сум благодарен што ни се отвори ваква шанса за иднина во Германија. Јас сум многу задоволен од нашиот обучувач. Му благодариме за неговиот труд и трпение со сите нас.

Центар за стручна обука

Душко Бошевски, кандидат

Многу ми се допадна обуката за монтажа и демонтажа на скелиња, која беше изведена на многу професионален начин од страна на ЦСО под водство на обучувачот од Германија. Посебен впечаток ми оставија високиот степен на безбедност и тимската работа.

Центар за стручна обука
Јован Стојкоски, кандидат

Јас сум многу задоволен од организираните обуки од страна на ЦСО и мислам дека и работодавачите во Германија ќе бидат задоволни од нас.

©2022 Центар за стручна обука - Охрид.